Video Aspect Ratio: 16:9

VIKK

Wij zijn Studio VIKK, wij maken op maat gemaakte meubels

in onze eigen werkplaats in Ruurlo.

Lees meer Over VIKK

Vloer top view Studio VIKK

VIKK

Wij zijn Studio VIKK, wij maken op maat gemaakte meubels

in onze eigen werkplaats in Ruurlo.

  

 Over Studio VIKK

VIKK is opgericht door Felix Venderbosch, opgegroeid in een familie van meubelmakers. Zijn vader, Victor, heeft Felix alles geleerd over het houtbewerken. Vandaar de naam Studio VIKK. Victor heeft op zijn beurt met zijn vader Henk in Ruurlo gewerkt aan prachtige projecten. Drie generaties aan houtbewerkers.
De kennis van een vakman is van onschatbare waarde en die kennis gebruiken wij vandaag de dag om VIKK te laten groeien en ontwikkelen. 

Eigen werkplaats

Vanuit onze werkplaats in Ruurlo bouwen wij aan een meubelproductie bedrijf waar kwaliteit en functionaliteit vooraan staan. Waar wij durven om buiten de lijntjes te denken en elke dag voor een mooi resultaat gaan. De harmonie zoeken tussen prachtig houten kwaliteit meubels die tevens duurzaam en een zo min mogelijke voetafdruk achterlaten in het milieu.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Het was een groot feest toen we de tafel eindelijk op z'n plek konden zetten"

Van het begin tot het eind heeft Felix met ons meegedacht. Heel betrokken en toegewijd aan het resultaat. De tafel is helemaal naar onze smaak en moest vervoerd worden naar Portugal. Het was een groot feest toen we de tafel eindelijk op z'n plek konden zetten. Echt prachtig. Wat ik mooi vind is de echte betrokkenheid en de persoonlijke aandacht. Ik kan hem van harte aanbevelen. - Karina Stelloo

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Zeer professioneel"

Zeer professioneel. Neemt de tijd en moeite om te helpen bij de juiste keuze. - Barbershop Nur

Ms. Nameless
Add Your Stars

"Wat een fijn Bedrijf!"

Wat een fijn bedrijf! Goede service, super snelle en vriendelijke communicatie en niet te vergeten, onze prachtige op maat gemaakte tafel! Zo blij mee! - Guusje

Ms. Nameless
Add Your Stars